Soleiade 

Realisatie

Sabine en Steven realiseerden hun droom in 1993.

Om hun filosofie te kunnen nastreven verhuisden ze in 2000 naar een groter pand in de Breendonkstraat.Hier snuif je de echte sfeer op van het thuisgevoel.

In Soleiade wandel je door een kant-en klare woning. Van bad- en slaapkamer tot woonkamer. Elke ruimte heeft zijn eigen identiteit en karakter en is opgebouwd uit verschillende materialen, maar is zodanig op elkaar afgestemd dat je een totaalconcept beleeft. Met een duidelijk overzicht van de verschillende toepassingen die er mogelijk zijn binnen je woning als resultaat.

Iedereen is anders en leeft anders. Woon je alleen, als koppel of met een groot gezin? Elke woning en dus elke ruimte heeft voor elk individu een andere functie en invulling.Maar ook smaken en stijlen verschillen. Daarom verkennen we graag jouw persoonlijke biotoop om je het meest passende advies te geven. Verkies je klassiek of hou je van moderne looks? Soleiade creëert ongetwijfeld een meerwaarde voor het karakter van je huis. Want je huis moet je thuis zijn! Natuurlijk kan je in onze zaak een voorselectie maken van kleuren en materialen, ook voor behangpapier. Ben je op zoek naar specifieke artikels, meubels of accessoires, laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

Anno 2018  

Soleiade krijgt nieuw - maar ( toch al ) heel vertrouwd gezicht.

Wie Soleiade zegt, zegt Sabine Buttafuoco. Gezondheidsproblemen dwongen Sabine echter een versnelling terug te schakelen. Daarom geeft ze met vol vertrouwen de fakkel door aan Evi Loos, die al haar energie in het levenswerk van Sabine zal stoppen.

Interieurdesign wist Evi altijd te intrigeren. Heel begrijpelijk dus dat ze zeven jaar geleden haar hart verloor aan Soleiade : "De huiselijke sfeer die in de winkel hangt,de interieurs die tot in de kleinste details kloppen... Iedereen die hier binnenwandelt voelt meteen de warmte."

Hetgeen wat Soleiade zo typeert, zal dan ook nooit veranderen, weet Evi: " De hoge standaard die Sabine dagelijks neerzette, ga ik op mijn beurt zo goed mogelijk nastreven.Het is een eer om haar werk verder te zetten, dus ik ga met dezelfde bezieling aan de slag. Hoe langer ik met Sabine samenwerkte, hoe meer mijn smaak ook naar de hare toe groeide. Door verschillende beurzen bij te wonen en mijn ogen de kost te geven in bestaande interieurs, neig ik nu veel sterker dan vroeger naar een tijdloze stijl."

Bovendien blijft Sabine achter de schermen meedraaien, vertelt Evi: " De komende jaren gaan we onze interieurprojecten verder uitbreiden. Ook bij speciale aanvragen, voor raamdecoratie bijvoorbeeld, kan ik rekenen op Sabines ervaring en advies."

  Openingsuren:    
                                      Maandag:   Gesloten                             
  Dinsdag:  10- 12.30u en 13.30u-18u  
  Woensdag: 10- 12.30u en 13.30u-18u  
  Donderdag: 10- 12.30u en 13.30u-17u  
  Vrijdag: 10- 12.30u en 13.30u-18u  
  Zaterdag:  9u30 - 18u  
  Zondag:   Gesloten