Surface Sergio Herman.

Met de Surface-collectie heeft Sergio zich laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden die laten zien wat echt en waar is. Van het diepe grijs van de mystieke Noordzee tot een getekende en verouderende huid; elk oppervlak is een symbool van diepte. Elk oppervlak vertelt een verhaal. Daarom was hij zo blij toen hij de kans kreeg om mijn eigen verhaal te vertellen en zijn professionele ervaring te vertalen in deze heel persoonlijke serviescollectie. Het is het product van een visie die Sergio en Serax delen: het geloof in talent en de kracht van samenwerking om creativiteit aan te wakkeren. Een sterk idee heeft immers geen betekenis wanneer het niet wordt uitgevoerd.

ONNO kaarsen.

Alle ONNO kaarsen zijn in België gemaakt .Deze kaarsen worden met de hand gegoten in een luxe handcut glas. Gecreëerd en geinspireerd door intense kleuren en geuren van de natuur, gecombineerd met uitstekend vakmanschap maken de kaarsen uniek!

Alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen worden gebruikt om superieure kwaliteit en langdurig plezier te waarborgen. De parfums zijn uitsluitend samengesteld door een gerenommeerde parfumerie in Grasse, het hart van de hoogwaardige parfums. Elk glas is handgemaakt door hoogwaardig vakmanschap met respect voor het milieu. Dit speciale vakmanschap geeft het glas een andere dimensie en verschillende tinten van unieke, intense kleuren.Zo'n warm effect van een brandende kaars is uniek in de wereld.

 

Authentage verlichting.

De Authentage collectie streeft naar het brengen van een tijdloze, sfeervolle verlichting in een klassevolle stijl.

Door de verschillende materialen zoals verouderd messing,geborsteld nikkel of chroom kan de verlichting gebruikt worden voor woningen met een klassieke, landelijke, moderne of zelfs minimalistische stijl.

De artisanaal gemaakte verlichting is ontworpen met de hedendaagse technologie, maar verwijst steeds naar de strakke vormen of componenten uit het verleden.

 

Anita Le Grelle

Anita Le Grelle is geen onbekende voor liefhebbers van uitgepuurde keramiek. Uniek in kleur en vorm draagt elk stuk uit deze eclectische collectie de signatuur van de ontwerpster. De elegante materialen en subtiele vormen creëren een magische tafelervaring die inspireert en doet wegdromen. De collectie van borden, tassen en kommetjes is vervaardigd uit Stoneware.

Pure Textile Pascale Naessens.

Lekker en gezond tafelen met Pascale Naessens wordt met

deze collectie van tafellinnen nog aangenamer.

De collectie Pure Textiles in aardse kleuren is de

perfecte drager voor haar verschillende servieslijnen.

 

Snijplanken  Pascale Naessens.

Eik is één van de mooiste en sterkste houtsoorten.

Het is een levende materie en elk stuk is uniek.

De ovale vormen zijn geïnspireerd op de organische

en natuurlijke vormen.

 

Scapa Home Authentic Beds

" Scapa Home Authentic Beds " staat voor duurzaam slaapcomfort in een tijdloze geest. Door het gebruik van pure materialen, legendarisch vakmanschap en een superieure knowhow garanderen we een optimale kwaliteit en een uniek slaapcomfort. De filosofie achter deze bedden- en interieurlijn is dezelfde als die achter de kledingcollectie: kwaliteit en tijdloos design verenigen en het creëren van een ongedwongen en discreet luxe gevoel, met de nadruk op puurheid en klasse.

Scapa Home Authentic Beds kunnen geïntegreerd worden in allerlei interieus. Zowel de meer klassieke,moderne of minimalistische sferen kunnen ingericht worden met deze nieuwe Scapa Home collectie.

Pure by Pascale Naessens

Heerlijk koken met mooie keramiek is pure romantiek, pure interactie. Pascal Naessens gaf Pure vorm, haar eeste servieslijn.

Haar ontmoeting met de Tunesische Sabiha betekende voor Pascale het onstaan van haar fascinatie voor keramiek.

Pure belichaamt authenciteit en warmte ontstaan uit organische lijnen en natuurlijke materialen.

Bedlinnen Nina Ricci

Trouw blijvend aan de geest en de waarden van Nina Ricci,

biedt de collectie bedlinnen eindeloze combinaties van

elegante, verfijnde stoffen in een mix van pure lijnen en subtiele kleuren.

De stoffen zijn zacht en comfortabel, dankzij het doelbewuste voorwassen.

Nina Ricci, een collectie vol tijdloze romantiek, een natuurlijke stijl

die past bij de sensualiteit van zachte luxe!